Chuťové atribúty

Agenda

• Jemná (Mild)

Bez nepríjemných kyslastých chuťových špičiek. Plnosť a aróma. V závere vyvážene mäkká.

• Stráviteľná

Zušľachtená pomocou patentovanej metódy IDEE do podoby šetrnej k zažívaniu.

• Harmonická

Vyvážená, zaoblená aróma bez dominancie kyslosti, plnosti, tela alebo korenitosti - to všetko tvorí harmonickú šálku kávy!

• Jemná (Fein)

Toto slovo opisuje exkluzivitu a fines kávy bohatých nuáns, ktorá bola zostavená z vybraných špičkových akostí.

• Aromatická 

Mnoho najrôznejších letmých aróm a kyslastých chuťových špičiek s tónom moka.

• Korenistá

Jemne horký tón so silnými, plnými nuansami a arómou.

• Intenzívna 

Príjemná chuť, obzvlášť silne vyhranená u fermentovaných káv, tj. praných arabík. Tento pocit sa blíži silnému, ale príjemnému, plnému vnímaniu chuti na podnebí. 

• Pôvodné 

Typická nezameniteľná chuť kávy pestovanej vo vysočinách, ktoré zreli v prírodných podmienkach a boli starostlivo a šetrne spracované. 

• Silná 

Dominuje plná chuť s dôrazom na telo. 

• Plného charakteru

Prenikavá, plná káva s dôrazom na telo a s nízkou kyslosťou.

• Pikantná

Korenistý tón s ľahko ostrými, korenistými nuansami.